Stegt spidskål med citron, havgus og persille

0.0 from 0 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

20

minutes

Simpelt og utroligt lækkert tilbehør. Stegt spidskål smager sød og vidunderligt. Og når man så tilsætter en aromatisk ost, citronsaft og persille er det helt forrygende.

Ingredienser

  • 2 små spidskål

  • 1 citron

  • 50 g fast ost, fx havgus

  • 1/2 bundt persille

  • Olivenolie

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skyl spidskål og skær det i kvarte
  • Gnub det ind i olivenolie, krydder med salt og peber
  • Steg spidskål på en varm pande – indtil det har en gylden stegeflade på hver side
  • Dryp med citronsaft og drys med hakket persille
  • Top til sidst generøst med flager af ost og server med det samme

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram