Store pizzasnegle

Store pizzasnegle

5 from 1 vote
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Brød og bagning
Antal

8

stk.
Tilberedningstid

30

minutes

Klassikeren som altid vækker jubel. Lav rigeligt så har du altid noget lækkert og populært til børn eller barnlige sjæle.

Ingredienser

  • 6 6 store tomater, 400 g.

  • 1 spsk. 1 rød tomatpesto

  • 1 1 rulle pizzadej 400 g.

  • 100 g 100 kogt skinke

  • 100 g 100 mild ost i tynde skiver f.eks. gouda

  • 2 tsk. 2 oregano

Sådan gør du

  • Halver tomaterne, fjern kernerne med en ske og skær kødet i tern.
  • Bland tomatkødet med rød pesto.
  • Rul pizza dejen ud, læg den på et stykke bagepapir og træk det oprindelige forsigtig af. (Dejen klæber til det oprindelige papir og gør det svært at rulle dejen sammen)
  • Læg først skinke og dernæst ost oven på så dejen er dækket.
  • Drys de friske tomater hen over og krydr med oregano.
  • Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 8 lige store tykke snegle.
  • Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem 15-20 min. ved 200°C til de er gyldne og gennembagte.
  • Nyd dem lune eller kolde.

Tip

  • Pizzasneglene kan også fryses.

Del opskrift på Facebook: