Store pizzasnegle
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Brød og bagning
Antal
8
stk.Tilberedningstid
30
minutesKlassikeren som altid vækker jubel. Lav rigeligt så har du altid noget lækkert og populært til børn eller barnlige sjæle.
Ingredienser
6 store tomater, 400 g.
1 spsk. rød tomatpesto
1 rulle pizzadej 400 g.
100 g kogt skinke
100 g mild ost i tynde skiver f.eks. gouda
2 tsk. oregano
Sådan gør du
- Halver tomaterne, fjern kernerne med en ske og skær kødet i tern.
- Bland tomatkødet med rød pesto.
- Rul pizza dejen ud, læg den på et stykke bagepapir og træk det oprindelige forsigtig af. (Dejen klæber til det oprindelige papir og gør det svært at rulle dejen sammen)
- Læg først skinke og dernæst ost oven på så dejen er dækket.
- Drys de friske tomater hen over og krydr med oregano.
- Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 8 lige store tykke snegle.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem 15-20 min. ved 200°C til de er gyldne og gennembagte.
- Nyd dem lune eller kolde.
Tip
- Pizzasneglene kan også fryses.
Del opskrift på Facebook: