Svampe deller med grønkål
Course: Vegetarretter
Antal
22
stkTilberedningstid
25
minutesVegetariske deller med masser af smag og en fast konsistens. Prøv dem og lad gæsterne gætte hvad de er lavet af…
Ingredienser
100 g kogt perlebyg
250 g portobello eller brune champignon.
50 g grønkål, fintsnittet
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk hakket frisk timian og rosmarin (eller bare en af delene)
50 g revet ost – gerne en fast ost som fx parmesan, prima donna eller vesterhavsost.
75 g hasselnødder, ristede og afskallede
2 æg
4 spsk. hvedemel
4 spsk. rasp, gerne panko
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kog perlebyg efter anvisning på pakken, og lad dem gerne køle af.
- Hak løg, hvidløg, svampe og hasselnødder fint. Brug fx en foodprocessor – men hak gerne råvarerne hver for sig.
- Rør æggene sammen i en stor skål, og tilsæt derefter alle øvrige ingredienser.
- Brug hænderne til at forme små deller af farsen, og steg dem gyldne i olie.
Tip
- Prøv også at forme 8 store bøffer af farsen og lav en smagfuld og nærende vegetarisk burger.
Del opskrift på Facebook