Svampe deller med grønkål

0 from 0 votes
Course: Vegetarretter
Antal

22

stk
Tilberedningstid

25

minutes

Vegetariske deller med masser af smag og en fast konsistens. Prøv dem og lad gæsterne gætte hvad de er lavet af…

Ingredienser

  • 100 g 100 kogt perlebyg

  • 250 g 250 portobello eller brune champignon.

  • 50 g 50 grønkål, fintsnittet

  • 1 1 løg

  • 1 1 fed hvidløg

  • 2 2 spsk hakket frisk timian og rosmarin (eller bare en af delene)

  • 50 g 50 revet ost – gerne en fast ost som fx parmesan, prima donna eller vesterhavsost.

  • 75 g 75 hasselnødder, ristede og afskallede

  • 2 2 æg

  • 4 4 spsk. hvedemel

  • 4 4 spsk. rasp, gerne panko

  • 1 1 tsk. salt

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kog perlebyg efter anvisning på pakken, og lad dem gerne køle af.
  • Hak løg, hvidløg, svampe og hasselnødder fint. Brug fx en foodprocessor – men hak gerne råvarerne hver for sig.
  • Rør æggene sammen i en stor skål, og tilsæt derefter alle øvrige ingredienser.
  • Brug hænderne til at forme små deller af farsen, og steg dem gyldne i olie.

Tip

  •  Prøv også at forme 8 store bøffer af farsen og lav en smagfuld og nærende vegetarisk burger.

Del opskrift på Facebook

Vores jord på Instagram