
Svampesauce
Antal
4
personerTilberedningstid
15
minutesIngredienser
1 1 skalotteløg
300 g 300 svampe og champignon
2 spsk. 2 smør
1 dl 1 portvin eller marsala
1/4 liter 1/4 kalvebouillon
1/4 liter 1/4 madlavningsfløde 18%
Jævning af 1 spsk. mel og 2 spsk. vand
Salt og peber
Sådan gør du
- Hak løget fint.
- Rens svampe og champignon og skær dem i mindre stykker.
- Svits løg og svampe i smør, til de er gyldne.
- Tilsæt portvin og kog ind, til væden er næsten fordampet.
- Kom bouillon ved og lad saucen koge 5 min.
- Tilsæt fløde, kog op og jævn med en jævning af hvedemel og vand rystet godt sammen.
- Kog svampesaucen godt igennem og smag til med salt og peber.

Del opskrift på Facebook