Syltede gulerødder

5 from 1 vote
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

1

glas
Tilberedningstid

10

minutes

Man kan sylte alle slags grøntsager – gulerødder forbliver sprøde og spændende når de syltes – perfekt tilbehør til middagen.

Ingredienser

  • 250 mini gulerødder

  • 4 dl lager eddike

  • 2 dl vand

  • 200 g sukker

  • 1 tsk. korianderfrø

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne og kom dem i et glas.
  • Du kan også skære dem i skiver, strimler mm. kun fantasien sætter grænser.
  • Kom alle ingredienser til lagen op i en gryde og bring dette i kog. Kog indtil alt sukkeret er opløst.
  • Tag lagen af varmen og hæld den direkte op i sylteglasset indtil det er fyldt helt op.
  • Luk låget tæt og opbevar på køl.

Del opskrift på Facebook