Syltet fennikel med appelsin og dild
Antal
1
stort glasTilberedningstid
20
minutesSyltet fennikel er fantastisk tilbehør til alt fra pizza til salatskåle
Ingredienser
2 knolde 2 fennikel
2 tsk. 2 fennikelfrø
5 kviste 5 frisk dild
4 tørret 4 appelsin (kan erstattes af frisk)
- Lage
4 dl 4 gennemsigtig lagereddike
2 dl 2 vand
200 g 200 sukker
1/2 tsk. 1/2 salt
Sådan gør du
- Rens Fennikelknoldene og brug et mandolinjern til at skære begge knolde i papirstynde skiver.
- Kom alt fennikel op i et stort skoldet sylteglas sammen med fennikelfrø, dild og appelsin.
- Kom alle ingredienser til lagen op i en gryde og bring dette i kog. Kog indtil alt sukkeret er opløst.
- Tag lagen af varmen og hæld den direkte op i sylteglasset indtil det er fyldt helt op.
- Luk låget tæt og opbevar på køl.
Del opskrift på Facebook