Thai nudelsalat med farvede gulerødder
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Måltidssalater
Antal
2
personerTilberedningstid
30
minutesIngredienser
75 g fuldkorns nudler
5 farvede gulerødder, 300 g
1/4 spidskål eller hvidkål
1 spsk. fiskesauce
1 spsk. mørk sesamolie
1 spsk. limesaft
1 tsk. frisk ingefær
1 bdt. frisk koriander
2 spsk. hakkede peanuts
Sådan gør du
- Kog nudlerne som anvist og skyl i koldt vand.
- Skræl og riv gulerødderne i lange strimler og snit kålen fint.
- Pisk fiskesauce, sesamolie, limesaft og ingefær sammen og vend nudler og grønsager heri.
- Drys med koriander og peanuts server med brød.
Tip
- Salaten kan evt. blandes med rejer, kylling eller en rest steg.
Del opskrif på Facebook