Thai nudelsalat med farvede gulerødder

Thai nudelsalat med farvede gulerødder

5 from 1 vote
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Måltidssalater
Antal

2

personer
Tilberedningstid

30

minutes

Ingredienser

  • 75 g 75 fuldkorns nudler

  • 5 5 farvede gulerødder, 300 g

  • 1/4 1/4 spidskål eller hvidkål

  • 1 spsk. 1 fiskesauce

  • 1 spsk. 1 mørk sesamolie

  • 1 spsk. 1 limesaft

  • 1 tsk. 1 frisk ingefær

  • 1 bdt. 1 frisk koriander

  • 2 spsk. 2 hakkede peanuts

Sådan gør du

  • Kog nudlerne som anvist og skyl i koldt vand.
  • Skræl og riv gulerødderne i lange strimler og snit kålen fint.
  • Pisk fiskesauce, sesamolie, limesaft og ingefær sammen og vend nudler og grønsager heri.
  • Drys med koriander og peanuts server med brød.

Tip

  • Salaten kan evt. blandes med rejer, kylling eller en rest steg.

Del opskrif på Facebook