Thai nudelsalat med farvede gulerødder

Thai nudelsalat med farvede gulerødder

5 from 1 vote
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Måltidssalater
Antal

2

personer
Tilberedningstid

30

minutes

Ingredienser

  • 75 g fuldkorns nudler

  • 5 farvede gulerødder, 300 g

  • 1/4 spidskål eller hvidkål

  • 1 spsk. fiskesauce

  • 1 spsk. mørk sesamolie

  • 1 spsk. limesaft

  • 1 tsk. frisk ingefær

  • 1 bdt. frisk koriander

  • 2 spsk. hakkede peanuts

Sådan gør du

  • Kog nudlerne som anvist og skyl i koldt vand.
  • Skræl og riv gulerødderne i lange strimler og snit kålen fint.
  • Pisk fiskesauce, sesamolie, limesaft og ingefær sammen og vend nudler og grønsager heri.
  • Drys med koriander og peanuts server med brød.

Tip

  • Salaten kan evt. blandes med rejer, kylling eller en rest steg.

Del opskrif på Facebook