Svampekebab

0.0 from 0 votes
Antal

4

personer
Tilberedningstid

30

minutes

Vegetarisk kebab, her lavet på svampe, og fyldt med skønne krydderier og umami smag.

Ingredienser

  • 500 g svampe, fx kejserhatte og/eller portobello

  • 3 spsk. olie

  • 2 tsk. sød paprika

  • 1,5 tsk. spidskommen

  • 1 tsk. koriander

  • 0,5 tsk. hvidløgspulver

  • 0,5 tsk. løgpulver

  • 0,25 tsk. chiliflager

  • Salt og peber

  • Til servering
  • Hjertesalat

  • Mayonnaise

  • Syltede rødløg

Sådan gør du

  • Pluk kejserhattene i store strimler, og skær portobellosvampene i tynde skiver.
  • Kom svampene på en bradepande med bagepapir og vend dem godt rundt med olie, krydderier, salt og peber.
  • Bag svampene ved 225 grader varmluft i ca. 25 min. Vend dem rundt undervejs.
  • Server kebabben som her i både af sprød hjertesalat sammen med en klat mayo og syltede rødløg.

Tip

  • Denne svampekebab kan også serveres i wraps eller pita, med alt det grønne tilbehør man kunne ønske sig.

Del opskriften på Facebook

Vores Jord på Instagram