Vintersalat med græskar og baby leaves

5 from 1 vote
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

30

minutes

En skøn vintersalat som er det perfekte tilbehør til kød, falafler eller tapasbordet

Ingredienser

  • 100 g 100 baby leaves

  • 600 g 600 hokkaido eller crown prince

  • 1 spsk. 1 olivenolie

  • 1/2 tsk. 1/2 kanel

  • 1/2 tsk. 1/2 paprika

  • 1/2 gr 1/2 græskarkerner

  • Salt og peber

  • Honning Vinaigrette
  • 3 spsk. 3 olivenolie

  • 3 spsk. 3 hvidvinseddike

  • 1 tsk. 1 honning

  • Knips salt

Sådan gør du

  • Skrub Hokkaido græskarret grundigt, skær top og bund af, halver og fjern kernerne.
  • Placer dem i ovnen ved 200°C varmluft og bag i ca. 25 min.
  • Varm en pande godt op og kom græskarkerne og ¼ tsk. salt ved, rist dem et par minutter til kernerne begynder at poppe let.
  • Kom alle ingredienserne til vinaigretten i et glas med låg og ryst det godt sammen.
  • Skyl efterårssalaten grundigt og slyng den tør.
  • Arranger salaten på et stort fad med de bagte Hokkaido skiver, dryp vinaigrette ud over og top til sidst med de sprøde græskarkerner.

Del opskrift på Facebook