Opskriftsunivers med dansk frugt og grøntGå på opdagelse i inspirerende retter med de danske sæsoners lækre råvarer. Vis alle opskrifter Drikkevarer Morgenmad Brød og bagning Kødretter Vegetarretter Måltidssalater og tilbehør Supper Snacks og sødtSpinatsalat med bagte kartofler og sennepsvinaigretteBagte rabarber med honningristede havregryn og creme fraicheGrillet pak choi med gomadressingGrillet spidskål med smør og persilleKartoffelsalat med jordbær og dildpestoHytteostsalat med radiser og agurkJordbærtrifli med mynte og makronerSalat med hindbærvinaigrette og brødcroutonerKålsalat med gomadressing og soyaristede kikærterSpicy pastasauce med butternut squashStegte gulerødder i teriyaki sauce med ristet sesam og frisk korianderJordskokkesalat med linser og dilddressingSmørrebrød med bagte jordskokker, urtemayo og tørrede løgRødbedetartar med estragonmayoGulerodsmuffins med cream cheese frostingBagte rødbeder og gulerødder med burrataRødbedesalat med æblerStegte gulerødder med spicy persillepestoStegt broccoli og blomkål med soya og sesamÆble mojito med æblemostPasta med flowersproutsKrydret gulerodssalat med mynte og kikærterKaramelliserede løgKøleskabsgrød med æblemostGræskarhummusSvampepizzaBagt grød med gulerødderAsiatisk kålsalat med andPorresuppe med kartoflerGrønkålspestoSaltbagte og dild-marinerede gulerødderPalmekål salat med bagte pærer og rødløgSprød sommersalat med hjertesalat og radiserPanna cotta med æble og rosmarinWaldorfsalat med grønkålLynstegt palmekål med hvidløg og parmesanPalmekålschipsQuinoasalat med danske æbler og karamelliserede pekannødderMiso suppe med enoki svampeSpaghetti squash med brunet smør og urterRødkålssalat med æbler og tranebærKrydret gryderet med grønkål og bønnerThai inspireret nudelret med stegte kejserhatteGræskarfritter med parmesanRødbedebøfferBraiserede porrer med gedeost og nødderGulerodshummus med peanut butterRødbedesalat med danske pærerBagt efterårsgrønt med bøf og bearnaise cremeTorsk på bund af æble og fennikelSprød salat med pocheret æg og sommergrøntMajssalsa med bagte tortillachipsLun kartoffelsalat med bær og okseKartoffelmadder – dild & rejer – radiser & tørrede rødløgSalatbåde med grillede portobello svampe, asparges og urtemayoSommersalat med jordbærCæsarsalat med råsyltede vanilje-pærePasta med svampe og baconAsiatisk sandwich med pulled æble-kyllingTacos med svampeRødkål og fennikel salat med andRødbede-chokolade-kageKål ShawarmaPastinak PizzaGræskarkroketter med cheddar og pancettaDhal med hokkaidoPear Belle HeleneSyltede gulerødderSolbær koldskålCremet retro stikkelsbærsalatRAW stikkelsbær- og valnøddegrødSolbær smoothieRustik skovbærtærte med hindbær og solbærHindbær & speltsalat med persille og fetaNordisk blåbær- og spidskålssalatDip til sommerens grønt: Cremet urtedip og peanutbutter sauceBrombærpandekager med banan og kokosSommerlig ribssalat med kartofler og friske krydderurterRibs- og mandelmuffinsGrøn omelet med flowersproutsCrispy flowersproutsSommertacos med gris, myntedressing og spidskålLangtidsbagte gulerødder & dampede blomkål med top-pestoNordisk sommer slawBagt blomkål med gourmetmajs & pak choiBlomkåls carpaccio m. stegte svampeEventyrlig æblekageLun æblesuppe med vaniljeisRodfrugtsspaghetti & bologneseCremet rodfrugtsspaghetti med grønkål og baconGrøn spaghetti carbonaraFyldte portobelloPortobello BurgerPastasalat med rød pesto og baby leavesBlomkåls pattiesNordisk kålsalat med druer, æble og rug croutoner, serveret med bacon wrapped kyllingGrønkålstærte med bacon & tranebærBagel med kikærtecreme, avocado & baconSandwich med cremet kylling og sprød salatblandingVintersalat med grønkål, knoldselleri & sprøde andelårVeganske fiskefileterPasta med masser af svampeSimreret med rodfrugter & rødvinÆbletærte med varme krydderierKandiserede danske æblerÆble gløggMuffins med Jordskokker og crumbleFrugtruller med gulerod og rødbedeMorgengrød med gulerødderRodfrugtsdeller af persillerod og/eller pastinakJordskokkemos med karamelliserede gulerødderMasseret grønkålssalat med appelsinmarinerede bederAppelsinsalat med balsamico glaceSalat med karamelliserede beder, nødder og fetaNordisk efterårssalat med rug, ged & æbleVintersalat med græskar og baby leavesFlower power pizzaSyltet fennikel med appelsin og dildRåsyltede rødløgRødbedebollerBagt blomkålssuppeKyllingegryde med grønkål og fennikelTærte med spidskål og løgPærekage med ricottaSvampe speltottoPower pastinak kageLun bedesalatRegnbuesalatGrøn lasagneKoldhævet foccacia med porre og gedeostÆble & GulerodsvaflerGrøn juice med bladselleri, æble & broccoliGræskarsuppe med grønkålschipsÆble PizzaCocktail med gin og agurkFrisk sommerdrink med tørrede citrusfrugterLemonade Aperol SpritzGenial gulerodssmoothieSmør & ahorn-glaserede majskolberGrillede majskolber med kryddersmørSaftige solbærmuffinsVand med bærSolbærkage med solbærmousseSolbær-rabarber crumbleSandkage med hindbærRysteribsRibssaftPavlova med bær og vaniljecremeMuffins med friske ribsMinitærter med hindbær og vaniljecremeMakronsnitter med ribsLagkage med creme og brombærIspinde med solbærHindbærsnitter med hindbærglasurHindbærisGræsk yoghurt med honningristet mysli og brombærFrench toast med bær og sirupCocktail med gin og stikkelsbærCheesecake med kiksebund og hindbærBrombærtrifliBelgiske vafler med vaniljeisBedstefars skæg med hindbærPandekager med gulerod og squashSommer yoghurtÆblescones med kanelÆblekonfekt – “æbleflæsk”Æble-kardemomme bollerÆble-gulerodskugler med kanelThaicurry med hokkaidoThai nudelsalat med farvede gulerødderSvampesauceStroganoff i en fartSpinatvaflerSpinattærte med laks og forårsløgSpinat madpandekager med friskost og sprøde grøntsagerBoller med spinat og gulerødderSpaghetti med rødbeder og mozarellaSpaghetti med grøntsagsfrikadellerSommersalat med jordbær og grillet halloumiBroccoliboller med saft og kraft, perfekte til madpakkenBelgiske rødbedevafler med mozzarella, rodfrugter og græskarkernerRødbedekugler med æble og kokosRødbedejuice med æble, ingefær og granatæbleRødbedechokoladekage med nødderRugsandwich med laks og æble-sellerisalatRugbrød med æg og radiserRadiser og agurk med fynsk dipOvnbagt spansk kyllingStore pizzasnegleOvnbagt frittata med kartoffel, broccoli, cremet salatost og baconOksemørbrad med bagt salat og svampesauceOkonomiyaki med kål og porreNudelsalat med kyllingMuffins med æble og kokosLøgtærte med flere slags løgKålrullerKåldolmere med savoykålKlassiske æbleskiverItaliensk mørbrad med tomat, mozzarella og oreganoIndbagt vegetarisk farsbrød med svampe og nødderIceberg med thaikrydret grisekød og nudlerHvidkålssalatHindbærsnitterBagt hvidkål med urter og ostGulerodskugler med kokosGrøn røræg med ristet rugbrødGrøn simregrydeGræskartærteKlar tomatsuppe med cherrytomater og persilleolieGrillet blomkål med cheddarostDe bedste grillede majsFrikadelle hotdogForårsrullerFilostave med spinat og fetaFastelavnsboller med æbleDelemad med grillede grøntsager, flanksteak, salsa og fladbrødCremet thaisuppe med gulerod, sød kartoffel og æbleBurger med rødkålssalatBroccolisalat med baconBroccoli røstiBoller i selleriBlomkålssuppe med timian og ristede kikærterBlomkålsbollerBagte gulerødder med ristede kikærter og dip