Thorsbjerggaard ligger få kilometer fra smukke Skælskør, også kaldet solskinsbyen. Navnet har byen fået, da klimaet her er mildt og meget velegnet til dyrkning af grøntsager.

Her har Peter Brødsgaard arbejdet med specialprodukter i mere end 30 år, fx de søde og sprøde gourmetmajs, som Thorsbjerggaard var med til at introducere på det danske marked. Derudover har gården specialiseret sig i en række nichekulturer – fx pynte- og spisegræskar, flower sprout, spuash og vandmelon. Der tages altid et stort hensyn til miljøet, og Thorsbjerggaard er derfor certificeret for sin gode praksis inden for miljøvenligt landbrug. Fx producerer gårdens tre vindmøller ca. 4.000.000 kWh årligt.

”I dag dyrker vi mange forskellige typer majs. Vi har gourmetmajs, som kan koges, grilles eller spises rå. Vi skal have lært vores børn, at de skal have sådan en med i madpakken fremover, for den er rigtig lækker rå. Og så er den super sund.”

— Peter Brødsgaard, ejer af Thorsbjerggaard

Mere om Thorsbjerggaard

Grønt på menuen

Friske danske råvarer

Vi producerer bæredygtige råvarer, så jorden forbliver frugtbar år efter år. Gå efter dansk frugt, grønt og bær og nyd smagen af de danske sæsoners skønne råvarer.