Vandmeloner

Læskende og sund. Det er to ord, der beskriver vandmelonen ganske godt. Den saftige frugt er altid populær en varm sommerdag, hvor den er lidt af en tørstslukker.

Faktisk består den af 92% vand og derudover et sødt, rødt eller gult frugtkød, som smager fantastisk godt i alt fra salater til sorbet. Vandmelonen er en af de mest kendte, eksotiske frugter i Danmark. Den stammer oprindeligt fra Afrika, men i dag dyrkes den mange andre steder, bl.a. ved Middelhavet.

Smag og inspiration

Vandmelonen kan bruges bredt – enten alene som en læskende snack, på brunchbordet, i salaten eller som forfriskende sorbet.

Opbevaring

Opbevar ved stuetemperatur til den er helt moden, hvorefter den med fordel kan opbevares i køleskab op til 14 dage.

Læs mere om producenten

Hvorfor vandmelon?

Vandmelonen er fyldt med antioxidanter og vitaminer, blandt andet B-vitaminer, C-vitaminer, E-vitaminer og mineralerne magnesium og kalium.