Ved foden af Yding Skovhøj, ved landsbyen Yding i Østjylland, ligger Yding Grønt.

Det gode lysindfald på skråningerne og den næringsrige jord gør det ekstra gunstigt at dyrke salat og urter netop her. Yding Grønt dyrker selv størstedelen af virksomhedens
råvarer; baby leaves, krydderurter, salat og kål. Råvarerne sælges både hele og som snittede, spiseklare løsninger.

Yding Grønt er bl.a. certificeret for sin høje kvalitet, sporbarhed, bæredygtighed og fødevaresikkerhed.

I Danmark har vi en kæmpe fordel i vores grøntsagsdyrkning, idet vi ikke er afhængige af overfladevand, når vi vander vores afgrøder. Det betyder, at vi ikke skal rense vandet med klor og gør, at fødevaresikkerheden er meget høj i vores produkter.

— Søren Flink Madsen, ejer af Yding Grønt

Mere om Yding Grønt

Grønt på menuen

Friske danske råvarer

Vi producerer bæredygtige råvarer, så jorden forbliver frugtbar år efter år. Gå efter dansk frugt, grønt og bær og nyd smagen af de danske sæsoners skønne råvarer.