Ved foden af Yding Skovhøj, ved landsbyen Yding i Østjylland, ligger Yding Grønt.

Det gode lysindfald på skråningerne, og den næringsrige jord omkring et af Danmarks højeste punkter, gør det ekstra gunstigt at dyrke salat og urter netop her. På ca. 200 ha dyrker Yding Grønt en række forskellige babyleaves, ærteskud og persiller – herunder økologisk

Udover frilandsdrift, er Yding Grønt også specialiseret i forarbejdning af råvarer, der sælges som vaskede og snittede salat- og grøntsagsblandinger, der er lige til at spise. Yding Grønt giver nem adgang til sunde måltidsløsninger, og virksomheden er bl.a. certificeret for sin høje kvalitet, lang holdbarhed, sporbarhed, bæredygtighed og fødevaresikkerhed.

Det grundlæggende for vores arbejde er at give nem adgang til sunde måltidsløsninger året rundt. Vi er meget stolte af hele vores proces – lige fra jordbehandling, dyrkning og høst til råvareforarbejdning, pakning og transport til kunden. Det er det, vi kalder for jord til bord.

— Ole Holst Bjerregaard, Adm. direktør hos Yding Grønt

Mere om Yding Grønt

Grønt på menuen

Friske danske råvarer

Vi producerer bæredygtige råvarer, så jorden forbliver frugtbar år efter år. Gå efter dansk frugt, grønt og bær og nyd smagen af de danske sæsoners skønne råvarer.