I det østlige Jylland, nær Skanderborg, ligger Dangrow Convenience. Her er der både fokus på nemme grønne løsninger og egen produktion af babyleaves.

Det gode lysindfald på skråningerne, og den næringsrige jord omkring et af Danmarks højeste punkter, gør det ekstra gunstigt at dyrke salat netop her.

Udover frilandsdrift, er Dangrow Convenience også specialiseret i forarbejdning af råvarer, der sælges som vaskede og snittede salat- og grøntsagsblandinger, der er lige til at spise. Dangrow Convenience giver nem adgang til sunde måltidsløsninger, og i den danske sæson har de egen råvareforsyning til convenience produktionen fra alle Dangrows marker. Uden for den danske sæson importerer Dangrow Convenience råvarer fra nøje udvalgte udenlandske producenter – typisk fra Sydeuropa.

Det grundlæggende for arbejdet ved Dangrow Convenience er at give nem adgang til sunde måltidsløsninger året rundt.Der er stor fokus på processen - lige fra dyrkning og høst til råvareforarbejdning, pakning og transport til kunden. Og ikke mindst råvareforsyningen fra egne marker til convenience produktionen.

Mere om Dangrow Convenience

Grønt på menuen

Friske danske råvarer

Vi producerer bæredygtige råvarer, så jorden forbliver frugtbar år efter år. Gå efter dansk frugt, grønt og bær og nyd smagen af de danske sæsoners skønne råvarer.